fbpx
7 latest new development

七盤齊發,幫你揀新盤 #柏瓏II #SiliconHill #瀚名 #PrinceCentral #瓏碧 #必嘉坊 #映岸

新盤市場回歸熱鬧,七盤齊發,無論是市區細單位、新界區大型鐵路盤項目,由數百萬元以至數千萬元物業都有,不過花多眼亂,究竟應該點揀好,今日同大家睇下有咩賣點同售價,實行幫大家揀新盤。

柏瓏II

位處錦上路柏瓏II,項目對面將興建達43萬平方呎的大型商場,又近地鐵站出口,依家620幾萬有1房、740幾萬有2房,1200萬有3房,1700萬有4房,呢隻則是先前1期無架,示範單位典雅的堂煌,絕對不容錯過。

大埔Silicon Hill

項目附近將會是未來白石角站出口,加上現時區內最缺乏是商場,而Silicon Hill 樓下就會有23000呎商場,更會有一田進駐,由開放式以至3房單位都有,短期內開價。

九龍塘瀚名

項目上星期已經開售,34區傳統名校網,現在已所餘無幾,只剩低1間約1000萬元及2間招標貨。

何文田 Prince Central

物業位處傳統豪宅區,行五分鐘就可以到達旺角東站,兩站過海,三站直達金鐘,加上接近現樓可以即買即住,物業有開放式以至三房,過主打是約300呎的1房。

九龍城瓏碧

物業係41區名校網,加上又係正九龍城廣場隔離,民生配套齊全,仲有屯馬線及觀塘線的兩線優勢,由開放式以至2房單位,依家最平500萬入場,最貴都唔洗1100萬元。

紅磡必嘉坊

項目是近30年最大型的市區重建項目,分3期發展提供多達2800伙,有紅磡站、黃埔站、何文田站的三站優勢,地下有步行街,首期的1000伙,主打1房、2房。

深水埗映岸

離港鐵深水埗站或南昌站分別約5至8分鐘步程,中高層單位仲可以睇晒成個通州街公園景,開放式至3房都有,主打1房單位,最快下個月有得賣。 講到呢度,是否有我心動想即時至睇返轉樓,下次再有最新市況,再同大家介紹,記得LIKE SHARE SUBSCRIBE我們的頻道。